Reacties van klanten die Zechsal gebruiken

Restless legs

Ik had last van restless legs en 's nachts werd ik wakker van een verdoofd gevoel in armen en benen. Nadat ik Zechsal magnesiumolie op mijn dijen smeerde, merkte ik dat ik er geen last meer van had en beter kon slapen! Ook spanning in de schouders ivm stress: magnesiumolie/gel erop en je ontspant. De bodygel vind ik veel fijner met doseren ipv de spray. Ik raad het nu iedereen aan

Jacky

Standaard in mijn sporttas

Naarmate ik ouder word, heb ik steeds vaker last van kramp. Soms na langdurige inspanning, maar soms ook als ik even in een ongewone houding zit. Op de tennisclub kwam iemand met zo’n spuitflesje Zechsal aanzetten. Wonderlijk spul! Maar het hielp wel. Ik heb het nu standaard in mijn sporttas zitten en gebruik het voor en na het sporten. Het is een beetje deel van het ritueel geworden, zeg maar.

J. van der Vaart

Minder kramp, meer energie

Ik gebruik regelmatig een voetenbad. Nu heb ik veel minder last van spierkrampen. ook voel ik me fitter en energieker.

J. van der Hoeven

Een normaal leven dankzij Zechsal

Een normaal leven dankzij Zechsal Ik wil jullie bedanken voor mijn voor 90% verdwenen psoriasis! Jarenlang zalfjes, lichttherapie en allerlei loze middeltjes geprobeerd. Moedeloos en wanhopig werd ik er van. Sinds ik zechal heb ontdekt kan ik eindelijk weer een normaal leven lijden.

Charmayne

Kramp en koude voeten...geschiedenis!

Al maanden had ik last van krampen in beide voeten. Zo gauw ik maar in bed lag begon de ellende. Toen kwam ik Zechsal tegen. Met de olie begonnen onder mijn beide voeten en wat op mijn buik laten intrekken en naar bed.. De volgende ochtend had ik warme voeten en warme onderbenen!!!. Ik had een hele lichte en korte kramp gehad aan begin van naar bed gaan en ben niet meer wakker geweest. Enige nadeel vind ik als ik graag naar bed wil en dan nog olie moet doen dat het even moet intrekken, al wrijf ik het nu gewoon direct in op de buik. Ik begon sceptisch maar ben nu zeer enthousiast. De crème gebruik ik op mijn onderarmen waar de huid heel dun en droog is en snel kapot. Een heerlijke crème die snel intrekt en na een dag en nacht is het niet meer droog. Ik ben heel blij dat ik bij toeval Zechsal ontdekte.

Carolien

Minder kramp - product werkt geweldig

Al jaren heel veel last van krampen in de benen, bij toeval hoorde ik van uw product. Al na 1 behandeling met de spray werden de krampen minder, nu gebruik ik het af en toe. Als ik toch kramp krijg, is het niet meer zo diep, gelijk even sprayen en ik kan weer verder. Geweldig! Ik zeg het ook tegen iedereen die het maar horen wil.

Dank je wel!

Corstiaan

Koude voeten

Ruim 6 jaar heb ik last gehad van een koude voet, soms beide voeten, zomer en winter. Het was net of er een ijsklomp in mijn voet zat. Slapen is dan bijna onmogelijk, vandaar dat ik ieder avond met een hittepit/kersenpit opgewarmd naar bed ging. Na een week smeren met magnesiumolie op mijn voeten en soms wat op mijn buik, heb ik geen koude voet(en) meer. Een hele gewaarwording. Nu smeer ik bijna elke dag voordat ik na bed ga, een enkele keer sla ik het over. Dat het wat doet is voor mij wel duidelijk.

M. Mulders